ed_mitchellЕдгар Мичъл, стъпил на Луната, заяви, че извънземни неведнъж са се опитвали да установят контакти с хората

Американски специалисти по НЛО призоваха администрацията на президента Барак Обама да разсекрети тайната документация, в която се говори за срещи на хора с извънземни и за наблюдения на неидентифицирани летящи обекти. Призивът беше отправен на форум на специалистите по НЛО във Вашингтон.



Специалистите смятат, че щом Белият дом е започнал да разсекретява поверителни документи, то и срещите с извънземни трябва да станат достъпни. Едгар Мичъл, един от членовете на екипажа на Аполо-14, стъпил на Луната заяви, че извънземни неведнъж са се опитвали да установят контакти с хората и, че данни за това се съхраняват в Съединените щати от 60 години насам.


По думите му служителите на НАСА са общували с пришълци. Мичъл твърди, че определени сили в американското правителство крият доказателствата за срещите на хора с извънземните. Астронавтът е убеден, че правителствата и на други страни също укриват подобна информация.

Любопитно

„Израстваш с книги за пирати, каубои, космонавти и тъй нататък и тъкмо като си решил, че светът е пълен с невероятни неща, ти казват, че всъщност е гъчкан с умрели китове, изсечени гори и радиоактивни отпадъци, дето после се моткат с милиони години.. Мене ако питате, човек хич не си струва да пораства голям…” Тери Прачет

Вход

Hypercube

Rotating Hypercube