НЛО

nlo lomНеидентифициран летящ обект се е появил в небето над Лом. Светещото тяло е забелязано да кръжи над къщи в центъра на града.

Извънземният кораб е бил заснет да се рее в небето в следобеда на 25 Ноември, 2012г. Голямо светещо кълбо увиснало над къща на улица "Кубадин" 22 в крайдунавския град и три часа кръстосвало двора. НЛО-то пулсирало и меняло формата си, разказват очевидци. В електрозахранването и телевизионните предавания в района настъпили смущения, а обитателите на близките домове усетили силно главоболие и тежест.

Прочети още...

top-7-ufo-mistakesДа убедим хората, че са видели експериментална военна ракета или НЛО не е толкова трудна задача. Често е достатъчно само да зърнем някой облак със странна форма, изключително ярка планета или мистериозни светли проблясъци в небето. Ето и 7 от най-често срещаните заблуди в небето.

Прочети още...

underwater ufoВероятно най-подходящото място за търсене на извънземни артефакти е именно Луната, както е предрекъл Артър Кларк. В крайна сметка Луната изобщо не е била подложена на климатичните условия и геоложките промени, които е преживяла Земята, като изключим сблъсъците с метеорити. „Лунната повърхност трябва на всяка цена да бъде проучена и от археолозите!” – твърди Архипов.

Прочети още...

ufo.baltic.sea.2Мистериозен обект, определян за „Балтийско НЛО", във формата на диск на дъното на Балтийско море, може би устройство от Втората Световна война, е бил поставен от нацистите да пречи на навигацията на съветските подводници, съобщават RT и Daily Mail.

Чрез сонарно сканиране е станало ясно, че устройството може би е основа на оръжие срещу подводници. Оръжието е изградено с телени мрежи, което може да обърка радара на подводниците, водейки вражеските плавателни съдове до катастрофа.

Прочети още...

alienФедералното бюро за разследвания на СА е разсекретило няколко архивни документа, които подкрепят версията, че през 1947 година на Земята действително се е разбил извънземен кораб, твърди британски таблоид.

Според тази версия на авиобазата Розуел в Ню Мексико американските власти са открили и изследвали останки на извънземни.

Прочети още...

veneraПопулярното научно издание Space.com предупреждава американците за странен светъл обект, който ще се появява в небето малко преди да изгрее слънцето.

Обектът, който може лесно да бъде объркан с НЛО, всъщност е планетата Венера, която от вчера може да бъде наблюдавана в югоизточната част на хоризонта 30 минути преди изгрев слънце.

Прочети още...

ed_mitchellЕдгар Мичъл, стъпил на Луната, заяви, че извънземни неведнъж са се опитвали да установят контакти с хората

Американски специалисти по НЛО призоваха администрацията на президента Барак Обама да разсекрети тайната документация, в която се говори за срещи на хора с извънземни и за наблюдения на неидентифицирани летящи обекти. Призивът беше отправен на форум на специалистите по НЛО във Вашингтон.

Прочети още...

istoriqta_na_izvynzemnotoДокументален филм - САЩ
Премиера на 29 декември по Viasat Explorer

Този филм излиза извън рамките на една друга документална лента от 1995 г. – „Аутопсия на извънземно: факт или измислица?”, и изследва последните направени от тогава досега разкрития, в това число и твърденията на британски скулптор, че всъщност той е създал макета на извънземното, използван с цел заблуда, а също така и поредица от изявления и разкази на очевидци, според които заснетите през 1995 г. кадри са всъщност направени по подобие на друг, истински филм.


Вече повече от 10 години продължават да се водят спорове относно прословутия видеозапис на предполагаема аутопсия на извънземно. Истински ли са тези кадри или фалшификация?

Прочети още...

Любопитно

В средата на Млечния път се намира супермасивна черна дупка, която е с 4 милиона пъти по-голяма от масата на Слънцето.

Вход

Hypercube

Rotating Hypercube