Ancient.Aliens.CoverМитове и легенди дълго са били смятани за фантастични истории, които разказват за мощни богове, гигантски и страховити чудовища - мутанти. Но защо толкова много различни култури, разделени от огромни разстояния, разказват едно и също? Възможно ли е митовете и легендите наистина да са били видени от древните обитатели на Земята? Древните текстове са пълни с истории за боговете общуващи с човека, даващи им мъдрост, технологии и дори и жени.

Полубоговете от митологията са били деца на богове и хора? Ако наистина е така, дали те са допринесли липсващата връзка в това, което ускори човешката еволюция и напредъка на нашата цивилизация и ни е направило това, което сме днес?

 

Ancient.Aliens.Nazca-Lines-hummingbirdАко извънземни в древността са посетили Земята, то каква е била тяхната мисия, и има ли доказателства, които ни карат да смятаме, че те може да се върнат пак? Древни шумерски плочи описват една извънземна раса, позната като Ануннаки (Annunaki), които са дошли на Земята, за да проверят за злато. Египетските йероглифи изобразяват хибридни същества, които представляват отчасти мъж, отчасти животно. Тайнствените житни кръгове (Crop circles) и необяснимите кристални черепи се смятат, че съдържат кодирани съобщения, които човек трябва да намери начин да разчете. Странни доказателства могат да съществуват и в множество антични култури, които да дават предположения, че извънземни раси са идвали на Земята, за да изследват планетата ни, да търсят суровини, да експериментират върху човешките същества или дори за чисто завоевание.

И ако в древността извънземни цивилизации са посетили Земята, то кои са те и откъде са дошли? Рaзгледани са евентуални исторически доказателства и вярвания по целия свят. Догоните са притежавали знания за една галактика, която, твърдят те, им е била дадена от Бог звезда на име Ама. Племената Хопи (Hopi) и Зуни (Zuni), които празнично са почитали Kachinas, Богове от небето, са имали укрешения на главата и костюми, представляващи съвременни шлемове и протектори.

На другия край на света, китайските легенди разказват за лидер на Хан на име Хуангди, който е пристигнал на Земята на летящ, жълт дракон. Дали този дракон не е по-скоро космически кораб? Астронавтите теоретици в древността са вярвали, че тези срещи са далеч от истинска случайност и че извънземни цивилизации не само са общували с нас, но и са променили хода на човешката история. 

Ancient.Aliens.Wallprint

Любопитно

Юпитер е 1000 пъти по-голям от Земята.

Вход

Hypercube

Rotating Hypercube