metasecret frontКлючът към мощните механизми на вселенската хармония и щастливия живот се намира у човека, учи Мел Гил.

Мета Тайната (The Meta Secret) започва оттам, откъдето Тайната (the Secret) оставя зрители.

Филмът за метатайната задълбава още по-надълбоко в Закона на Привличането, представяйки структурирано и по разбираем начин серия от "Как да" техники на проявление, които биха помогнали за достигане на един по-добър, изпълнен с любов и споделено щастие живот. Живот, който сякаш излиза от най-приказните ни сънища.

Тайната мъдрост на Изтока и най-новите технологични и философски открития са синтезирани и събрани във филма Мета Тайна, за да повиши съзнанието на човечеството, за да разгърне потенциала на индивида и да събуди величието, което се крие във всеки един от нас.

В основата на учението за метатайната стои фактът, че 99% от населението на Земята е програмирано така, че позволява на външния свят да контролира вътрешния. Според американеца от индийски произход обаче, ако искаш да получиш желаното, трябва да дадеш възможност на вътрешния свят да контролира външния. Сред многото техники в своята практика той е открил, че комплиментите могат да вършат чудеса.

metasecret 

"Всеки ден трябва да чувате по три, независимо дали идват от друг човек или от вас самия. Те ще променят вредните парадигми във вашето съзнание и ще направят живота ви магичен", убеден е метафизикът.

Според Мел Гил е достатъчно да намерим морална цел, която да оправдава средствата, и мощните закони на Вселената ще ни позволят да я изпълним. Преди 5 години той постъпил по същия начин, и както твърди, животът му коренно се променил. "Взех решение, погледнах се в огледалото и си казах: Мел имаш една огромна мечта и тя е полезна. Именно за това ти заслужаваш голямо Богатство. Оттогава животът ми коренно се промени", споделя той.

Законът на привличането е само един на Седемте древни принципи, известни като Седемте Хермесови закони на Тот (Thot) от египетския бог на мъдростта (Hermes Trismegistos). Древните гърци някога са ги записвали на изумрудени таблици, така че хората да могат свободно да ги следват.

А те са:

Принципът на Духа
Принципът на Причината и Следствието
Принципът на Кореспонденцията на Аналогията
Принципът на Резонанса или на Привличането
Принципът на Хармонията и Баланса
Принципът на Вибрацията (или Ритъма)
Принципът на Полярността и Сексуалността

Любопитно

Орбитите на повечето астероиди преминават между орбитите на Марс и Юпитер.

Вход

Hypercube

Rotating Hypercube