The Secret е пълнометражен филм, който представя Голямата тайна на Вселената. Тя се е предавала от уста на уста през годините и е просъществувала през вековете. Това е тайната за всичко - тайната на неограниченото щастие, здраве, пари, отношения, любов, младост – всичко, което някога сте искали. Всичката информация от която ще имате нужда, за да разберете и живеете с Тайната. Водещите учени, писатели и философи ще ви разкрият Тайната, която е променила напълно живота на всеки, който я е разбрал - Платон, Нютон, Карнеги, Бетовен, Шекспир, Айнщайн.

 

 

 

Можете да го изтеглите оттук: http://zamunda.net/download.php/72819/The.Secret.DVDRiP.XviD-TRG%20%2B%20BG%20SUBS.torrent

 

Филма дава различен поглед за силата на мисълта и това какво може да постигне човек с нея.

Можем да изтъкнем като положителен факт, че дори и да не са истина твърденята, чисто психо-соматично положителните мисли могат да повлиаят върху постъпките ни и да предопределят изхода на доста случки като положителен.

Като положително нещо е също така тезата, че няма значение дали се мисли за положителни или отрицателни неща. Ако мислите за положителни се случват положителни неща, ако мислите за отрицателни се случват отрицателни неща, а не само положителните, като отрицателните не се случват, защото за физиката и вселената няма значение от това дали нещо е положително или отрицателно, всичките се подчиняват на едни и същи закони.

Препоръчваме Ви да гледате филма.

 

Любопитно

"Съществува една теория, според  която, ако някой някога открие какво представлява Вселената и защо я има, тя моментално ще изчезне и на нейно място ще се появи нещо още по-странно и необяснимо.

 Съществува и една друга теория,  според която това вече се е случило.” Дъглас Адамс

Вход

Hypercube

Rotating Hypercube