alienФедералното бюро за разследвания на СА е разсекретило няколко архивни документа, които подкрепят версията, че през 1947 година на Земята действително се е разбил извънземен кораб, твърди британски таблоид.

Според тази версия на авиобазата Розуел в Ню Мексико американските власти са открили и изследвали останки на извънземни.


Публикуваните през последвалите десетилетия фотографии бяха обявявани за фалшификати.

Но от документите, публикувани от ФБР на сайта The Vault, следва, че в ръцете на офицери от американските военновъздушни сили са попаднали загинали извънземни, пише британският вестник The Daily Mail.

В донесение на агент Гай Хоттел озаглавено "Летящи чинии", се съобщава на директора на ФБР, че "три така наречени летящи чинии бяха намерени в Ню Мексико". Агентът се позовава на информация на следовател от военновъздушните сили.

"Описаха ми ги като обекти с кръгла форма с приблизителен диаметър от 15 метра и с удебеление в центъра. Във всеки от тях е имало по три тела с човешки очертания, но високи само 90 сантиметра", пише Хоттел.

Телата били облечени в металическа, много тънка тъкан.

Осведомителят, чието име не се съобщава, казал, че извъземните кораби се разбили в Ню Мексико, най-вероятно, заради мощният радар разположен там. Вероятно той е повредил някоя от системите им.

Публикацията на тези документи вероятно ще повдигне нови обвинения към властите, че са укривали от обществото информация, която доказва съществуването на извънземни, както и това, че те са посещавали земята.

Британският екстперт по НЛО заявил пред вестника, че е сигурен в достоверността на информацията в публикуваните документи.

Градчето Розуел в щата Ню Мексико става известно след събитията от началото на юли 1947 година.

Отначало властите действително съобщават на медиите, че са открили летящи чинии, но само едно денонощие по-късно отричат информацията и започват да твърдят, че става дума за отломки на разбита метеорологична сонда.

В края на 70-те години някои от офицерите участвали в изключително засекретените операции признали, че действително са открити кораби и тела на извънземни.

Източник: The Valut

The Daily Mail

ufo-document1

ufo-document2

Любопитно

Слънцето се вижда около 1600 пъти по-слабо от Плутон, отколкото от Земята.

Вход

Hypercube

Rotating Hypercube