nlo lomНеидентифициран летящ обект се е появил в небето над Лом. Светещото тяло е забелязано да кръжи над къщи в центъра на града.

Извънземният кораб е бил заснет да се рее в небето в следобеда на 25 Ноември, 2012г. Голямо светещо кълбо увиснало над къща на улица "Кубадин" 22 в крайдунавския град и три часа кръстосвало двора. НЛО-то пулсирало и меняло формата си, разказват очевидци. В електрозахранването и телевизионните предавания в района настъпили смущения, а обитателите на близките домове усетили силно главоболие и тежест.

 

"Видях през прозореца нещо като светеща мъгла, усетих силна болка в слепоочието и тежест, която ме притискаше. Успях да стане от леглото, чак когато петното изчезна. Ама не се уплаших, извънземните са по-умни от нас!", разказва 71 годишната баба Томица. Нейният син Илия Лилов (39 г.), който работи като охранител, по-късно прегледал записите на камерите край къщата си и открил заснетото НЛО. Съседи и познати също са изгледали кадрите и са убедени, че извънземен кораб е посетил квартала им. "Готов съм да предам записите на Института по космически изследвания към БАН", казва мъжът.

Репортажът по bTV вижте ТУК!

Любопитно

Кометата Халей се появява всяка 76та година.

Вход

Hypercube

Rotating Hypercube