Днес Министерството на отбраната на Великобритания разсекрети нова серия тайни военни документи, в които има свидетелски показания на необясними явления, някои от които свързани с НЛО. В публикуваните документи има сведения за около 20 такива инцидента.

На сайта на Националното управление на архивите на страната са публикувани за свободен достъп данни за 19 случая, които са за периода от 1986 до 1992 година.


Повечето от инцидентите са свидетелски показания за необясними природни феномени, но има и много забавни документи. Например в един от документите фигурират показанията на жена, която твърди, че е била отвлечена от извънземни през Втората Световна война (обърнете внимание на факта, че в документа се казва, че събитието е от 1990 година). Друга дама твърди, че тя самата е пришълец, а космическият й корабът се е разбил.

Този интересен архив се намира на адрес http://ufos.nationalarchives.gov.uk/

Любопитно

"Съществува една теория, според  която, ако някой някога открие какво представлява Вселената и защо я има, тя моментално ще изчезне и на нейно място ще се появи нещо още по-странно и необяснимо.

 Съществува и една друга теория,  според която това вече се е случило.” Дъглас Адамс

Вход

Hypercube

Rotating Hypercube