ed_mitchellЕдгар Мичъл, стъпил на Луната, заяви, че извънземни неведнъж са се опитвали да установят контакти с хората

Американски специалисти по НЛО призоваха администрацията на президента Барак Обама да разсекрети тайната документация, в която се говори за срещи на хора с извънземни и за наблюдения на неидентифицирани летящи обекти. Призивът беше отправен на форум на специалистите по НЛО във Вашингтон.Специалистите смятат, че щом Белият дом е започнал да разсекретява поверителни документи, то и срещите с извънземни трябва да станат достъпни. Едгар Мичъл, един от членовете на екипажа на Аполо-14, стъпил на Луната заяви, че извънземни неведнъж са се опитвали да установят контакти с хората и, че данни за това се съхраняват в Съединените щати от 60 години насам.


По думите му служителите на НАСА са общували с пришълци. Мичъл твърди, че определени сили в американското правителство крият доказателствата за срещите на хора с извънземните. Астронавтът е убеден, че правителствата и на други страни също укриват подобна информация.

Любопитно

"Съществува една теория, според  която, ако някой някога открие какво представлява Вселената и защо я има, тя моментално ще изчезне и на нейно място ще се появи нещо още по-странно и необяснимо.

 Съществува и една друга теория,  според която това вече се е случило.” Дъглас Адамс

Вход

Hypercube

Rotating Hypercube